top of page
Byggnad.jpg
Om Ringab Danly

Ringab AB ingår i den internationella Danly-koncernen. Företaget grundades 1965 av Hans Ring. Företaget hette då Hans Ring & Co och låg i Fristad, utanför Borås 1980 flyttade företaget till Anderstorp och ändrade namnet till Ringab.

Inriktningen är produktion, bearbetning och försäljning av komponenter till stans-, klipp-, och bockverktyg, pelarställ samt formställ. I Sverige har vi produktion, lager och försäljning i Anderstorp.

 

Vi är stolta över att hålla ett stort lager av alla våra produkter för snabb leverans. Därmed ger vi våra kunder en oslagbar service.
Vi säljer på våra produkters kvalitet och vårt mål är att förse våra kunder med marknadens bästa komponenter, alla utformade för att minska deras tillverkningskostnader och förbättra deras produktivitet.

Vårt produktsortiment understöds av kunnig personal med bred kompetens, vars uppgift är att möta dina krav, hitta det du behöver och hjälpa dig att lösa dina tekniska problem.

Vår förväntning är att kombinationen av produkter med överlägsna prestanda, snabba leveranser och ett utomordentligt säljarteam ska få dig att välja Ringab som din leverantör av verktygskomponenter, nu och i framtiden.

Välkommen alltså att titta igenom vår hemsida och, om du inte har gjort affärer med oss, kontakta oss.
Skicka e-post till oss på
danly@ringab.se, så tar en av våra säljare kontakt med dig.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina verktygsbehov.

bottom of page